Monday, May 16, 2011

Grown up men do cry sometimes

Semalam baca The Star lepas tu terbaca artikel 'Man Enough to Cry'.

Aku memang cepat terharu kalau tengok lelaki nangis especially kalau kalah main bola ke (ni hanya terhad untuk pemain bole terkemuka saja ya..yang cap ayam tak masuk senarai.muahaha), ataupun sedih mengenangkan keluarga ke. Tapi bukanlah lelaki yang nangis kuat-kuat sampai tersedu-sedu tu. Ni jenis yang mengalirkan air mata sebab kesakitan tu terlalu dalam sekali..(hebatkan ayat kesakitan ni.haha)

Ada photographer ni buat exhibition di mana gambar-gambarnya adalah celebrity lelaki yang menangis. Dia cakap ni diaorang memang menangis betul. Cuba tengok gambar-gambarnya:

Hayden Christiansen pernah berlakon Star Wars

Forest Whitaker - kalau saya tengok movie dia mesti saya sedih, maybe sebab mata dia yang macam kecik sebelah tu kot

Daniel Craig aka James Bond

Lauren Fishburne mungkin anda ingat dia dari The Matrix

tapi dalam banyak-banyak imej lelaki menangis, favourite saya mestilah yang ini........................

Husband crying on our wedding day.....sungguhlah adorable! Kehkeh.


1 superstars:

pizli said...

Hahahahah kejam betul kau..

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey