Monday, April 25, 2011

Skor A untuk anak tersayang

Korang pernah dengar pasal skor A tak?

Kalau korang ada anak dari darjah 1 hingga Tingkatan 5, Skor A ni memang sesuai sangatlah untuk anak-anak. Lagi-lagi di zaman komputer dan Facebook ni, sebab Skor A ni available online.

Meh sini nak cerita sikit kelebihannya:

1. eTopic
Pembelajaran output sebaik sahaja selesa pelajaran input menyenangkan students faham betul-betul apa yang dipelajari.

2. eTrial Exam
Nak bersedia untuk UPSR, PMR dan SPM memanglah sangat sesuai sebab skor A ni dicipta untuk tolong students bersedia dan tingkatkan keyakinan sebelum exam sebenar.

3. eReport Card
Kalau dulu kita suka sorok-sorok report card sebab takut results tak ok kan? Ha dengan Skor A ni memang takde can la nak sorok report card sebab parents boleh cek prestasi akademik online saja.

4. eAssessement
Ingat tak zaman dulu selalu cikgu kata kena buat latih tubi. Ha, dalam Skor A ada latih tubi jugak dan yang paling best sekali tidak terhad!

5. ePast Year Exam
Aku ingat lagi dulu-dulu kalau nak cari past year questions punya la susah. Siap dulu bertukar-tukar contoh soalan dengan kawan-kawan dari sekolah lain melalui pos tu. Dengan ada Skor A ni tak payahlah susah-susah macam tu sebab semuanya ada di sini!

Oleh itu sesiapa yang berminat dengan Skor A ni bolehlah contact Cik Haliza di nombor 019 3463959 atau halizamazlin@gmail.com

ataupun boleh juga ke websitenya:

www.scorea.com.my

0 superstars:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey