Thursday, January 27, 2011

Tips bercuti ke Kota Kinabalu dengan membayar seringgit sahaja

Hari ni terjumpa tiket seringgit ke Kota Kinabalu naik FireFly.


Ok, marilah kita click button "Continue" untuk tengok berapa sebenarnya total harga bila dicampur dengan fees lain-lain..

Baru RM496 untuk 3 adults dan 1 baby!

Murah kannn? Yang lagi best sebab ni bukan kena book awal dan terbang 6 bulan nanti, tapi ni untuk flight 11 Februari 2011 iaitu hari Jumaat. Bestkan?

Yang tak bestnya bulan Februari ni nak cuti-cuti Malaysia ke Melaka, lepas tu akhir bulan ada Family Day kat Port Dickson dan husband pun asyik sibuk nak kerja je.

Jadi lupakanlah Kota Kinabalu..by the way, tiket Kuching pun ada dengan harga yang sama nak pergi Kuching ni. Saya tengok harga untuk seorang dalam RM132 kot.

Oklah selamat bercuti dan Happy Chinese New Year!

3 superstars:

Liza said...

wah, sgt murah, good deal!

supermummy said...

tu la..kalau takde apa2 time tu mmg dah book dah.kehkeh

Suhaila said...

Laalat..aku beli airasia KUL - KK utk 2 adult siap campur tax RM136 return...last week aku beli, next week time cuti maulud nabi aku fly...tiket tu harga RM22 masa tu.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey