Thursday, November 18, 2010

Sorry la cayang mama buchuk Almira &^#*&*##$

Today I give up.

I tried very very hard, every last ounce, every last drop..but still I have only a pair of boobies, maybe kena ada 2 pairs of boobies kot then only can meet the need? Haha..nauzubillah. Cannot imagine. Dah ala-ala lembu la pulak bai!

I thought girls are a light drinker, but my girl is so not! Here's the proof:

Thunder thighs - check, arms that are bigger than her brother - check

Chubby cheeks that you feel like pinching all the time - check

I'm sorry Almira, but somehow mama's milk is not enough for you. I have to top up with the formula milk too. Really, I mean it's not as if I'm experiencing down time with my milk, the production is normal, but my baby just want to drink more until there's no stock left in the freezer!

Tengoklah ni sampai mama sedih memikirkan nasib di office! Haha. *bosan sebenarnya sebab semua orang cuti :P*

By the way korang tak mau menangkah groceries dengan RedTick ni? First prize RM200 tau takyah beli groceries sebulan..jimat tu! Cakap je nak beli apa..sardin? susu anak? sos cili? diapers? marjerin? berus gigi? panty liner? Semua ada wey! Dan kalau dapat first prize RM200 tu korang pilih je la mana2 barang asalkan cukup RM200 dia kasi free je.

Tak mau juga kah?


Rugi tau kalau enggak mau....bukan selalu pun dapat groceries free..ingat Giant dan Tesco nak tolong bagikah? Heheh..jadi marilah masuk
The Redtick - Malaysian Supermummy Grocery contest..Cepat cepat!

Oklah, selamat Hari Raya Aidiladha semua walaupun agak terlambat. Sayu lah tengok rancangan Khabar Haji kat Astro Oasis tu..bilalah agaknya giliran saya pula ya..dahla sedih sebab hari ni kerja! Ok chow!

0 superstars:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey