Saturday, October 9, 2010

Time to shed those fabulous lemak away!

Syawal is over so we go to the gym to shed those flabby-full-of-rendang-tummy away!

See how fat I have become? The road to post natal weight loss is looking good since I lost around 12kg from my pregnancy weight. But still not satisfied with my bigger than tree trunk thigh!

It wasn't me alone at the gym. I dragged my sister along. She's waaaay thinner than me so she was playing around with the gym equipment. Best tau gym kat sini..sebabbb..

Boleh bawak baby! See, Almira at two months pun dah hit the gym! Haha.

Boleh bawak Husayn main kat tempat angkat berat..

Boleh angkut laki yang kononnya hebat sangat kat gym...wahaha.

Sapalah agaknya owner di gym yang terbaik ini?


Mestilah adik sendiri yang berlengan seperti abang iklan Fumakila! Kalau tak siapa la nak bagi datang gym dengan angkut anak 2 ketul. Kehkeh. Masalahnya gym ni tak berapa nak dekat dengan rumah, maka jawabnya sekali ni je la kot pegi gym. Wahaha.

0 superstars:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey