Monday, March 1, 2010

Sejuk hati tengok muka Syed Adney

Cepatnya dah hari Isnin kan. Hari ni datang ofis pun muka monyok sebab biasalah kena datang ofis kan. Malam tadi tidur lambat sebab tengok Manchester United lawan. Sebelum match tu ada host yang cakap2, ada guests semua kan. Salah sorang guest dia tu nama nya Syed Adney. Saya baru tau yang dia tu adalah penjaga gol Kelantan dan Malaysia, dan saya macam pelik jugak sebab jarang dia orang panggil current pemain Malaysia jadi guest. Yang ada pun Shebby je la. Haha. Tapi mamat ni cakap English memang hebat rupa-rupanya, siap ada slight British accent gitu. Setelah disiasat rupa-rupanya dia ni memang mix pun dan adalah adik kepada pelakon Sharifah Sofea tu. Barulah saya tau. Ha ni muka dia:

Hensem tak kawan-kawan? Hahaha.

Sorrylah merepek. Sebenarnya letih datang ofis sebab nak kena buat muka ceria. Sebab ada orang tu cakap dia tak pernah ada Monday blues, masalahnya aku ni bukan Monday blues je, kadang-kadang Monday, Tuesday, Wednesday blues. Friday je jarang ada sindrom blues ni. Haha. Jadi letihla kan nak keep up muka ceria walaupun dalam hati menyumpah-menyumpah. Nak buat macam mana, sabar sajalah labu.

Mungkin tengok muka Syed Adney akan sejuk hati. Hahaha.

p/s: Silalah ke intanzalani.com. Ada macam-macam update weekend hari tu, tapi malas pulak wa nak taip. Silalah ye.

3 superstars:

superheroes' mom said...

Syed Adni :) I taught him History & English when he was in Form 2...hahahah

Azman Ramlie said...

wow..besarnya crotch dia..interesting asset we Malaysian has there...niceee

yatie chomeyl said...

muka dia mcm sharifah sofea jugak...hensem2x

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey