Wednesday, February 3, 2010

Mimpi maxi dress

Sudah beberapa hari daku termimpi-mimpi maxi dress..

Sudah beberapa hari asyik fikir patut beli atau tidak?

Perut sudah membulat , semalam siap bersemangat ambik ukur lilit sudah 36 inci.

Patut dibelikah atau tidak?

Tapi oh gorjesnya!



Atau adakah ini cubaan untuk kelihatan seperti Angelina Jolie ketika mengandung? Haha.

Jika ada recommendation blogshop atau kedai-kedai untuk baju spesis di atas silalah sharing. Mana tau saya terbeli. Hihihi.



9 superstars:

Hanz said...

haha...great minds think alike..though me not preggie...been thinking to get maxi dress soon for dinner...u r tall intan, u pakai mesti cun!

glam.mama said...

beli beli! i sgt suka pakai maxi dress bila preggers. sgt selesa...tapi i pendek, so pernah la ter-trauma skit pasal maxi dress ni, sbb tersangkut kat trolley ikea...hahaha...

Anasfadilah said...

http://afittingroomboutique.blogspot.com/

ada byk acctualy stumble upon,satu yg jumpa ni dia

Liza said...

patut, i saw byk kat subang parade, got and blog about it ya!

supermummy said...

hanz
haha tu la, i takut tak muat je kang..hahah

glam.mama
ha tersangkut kat troley ke..sampai koyak ke macam mana? haha..malu jugak kalau sampai terkoyak tu..

anasfadilah
thank you cik puan dila..nanti i cek.. i dah terjumpa banyak jugaa dan dah terorder..oops..haha

liza
oo ya ke..ada byk ye? ha nnt i nak gi survey la..thank you for informing ya!

glam.mama said...

haha...koyak tu tak la, cuma hampir jatuh ler...malu je, dah la masa tu dah sarat, lagi la tak balanced kan.

post pics of your dress nnt k!

-adriana

aidie said...

try tyracshop.com

Goldman said...

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Terima kasih.

ChickyLicious said...

jemput ke our blog, Maxi dress, blouses n lingeris at best price :)

http://chickyliciousboutique.blogspot.com/

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey