Thursday, February 25, 2010

Benda-benda pelik yang dijumpai

Terima kasih saya ucapkan kepada rakan sepejabat yang telah memberi saya katalog untuk di tengok sebab kalau tak hari ni tak tau nak buat entry apa. Dahla mengantuk sangat ni, walhal malam tadi tidur punyalah awal. Ok, katalog ni comel sebab ada beberapa produk yang saya tak tau ada, tapi sebenarnya ada. Eh paham ke ni?

French Fry slicer ni boleh potong ubi kentang, cuma saya konfius sikit kalau potong jadi bentuk apa. Jadi square shaped ke ya? Ada sesiapa pernah guna tak?


Breast Focus Underwear ni macam menarik sebab dia boleh membentuk dada yang menarik juga. Tapi saya rasa kreatif juga produk ni sebab tak pernah jumpa pulak sebelum ni.

Haaa dalam banyak banyak benda kat sini saya rasa Apple Cutter ni paling best, sebab saya suka makan apple kot? Tapi macam senang je nak potong apple bentuk yang sama.

Yang Japanese 3d slim face ni macam horror sikit sebab ala2 yang mayat pakai kat muka tu. Tapi baguslah sebab niatnya mulia untuk kuruskan muka orang. Cuma tak sure pulak betul ke berkesan jadi slim?

Oklah, ni bukan advertorial ya, walaupun ada harga semua tu. Saja je nak share sebab saya kagum dengan ke kreatifan produk ni. Selamat bercuti esok dan menyambut Maulidur Rasul!

-----------------------------------------
Update from intanzalani.com

How to eat a lot without gaining weight [link]

Featured blog: Bakerella.com [link]

Sequel to the Twilight Saga: Eclipse [link]



4 superstars:

Jem said...

yo super duper mummy...

potato cutter tu kan.. rasenyer mcm potong epal tu jugak ler... kita tegak kan ubi tu dulu.. lepas tu cutter tu kita lalukan dari atas ke bawah.. and then jadiklah kentang tu mcm french fries mcm makan kat mc donald tu.....

eh sgt menarik lah bende2 tu semua.. nak beli kat siape tu....

supermummy said...

wey syikin..i dah terlupa sebenarnya sapa yg jual.tapi yg kasi katalog nikat i si aini aka mak nam tu..kalau nak bolehla call extension dia..haha

glam.mama said...

i have that apple cutter! i love it.

zh-ena said...

kentang dan epal potong tu ada jual di IKEA..

harga pun murah jea

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey