Tuesday, December 8, 2009

Pose Panca Sitara in Red & Black

First of all, congratulations to Aishah Megahasz for winning the MsRead giveaway! Someone from MsRead will get in touch with you soon, so you will get to shop at MsRead in a jiffy!

Anyway last Friday pergi ofis punya annual dinner and like previous year, this year pun pergi sendiri tanpa laki. Heheh. Tak kisah pun, lagipun kalau Husband ada nanti mesti nak control je dan self conscious sentiasa. Haha. Oops. Boleh pulak tahun ni ada tema red & black jadi habis satu almari diselongkar mencari warna berkaitan..

Ha Linda aku tau kau selalu sorok-sorok baca blog aku ni kan. Ha nah amek kau kasi muka kau femes sikit. Haha.

Pose terhebat abad ini. Ok shadap, saya pun benci tengok gambar ni. Haha.

Skirt warna hitam tu sebenarnya tiap-tiap minggu pakai datang ofis. Heheh. Dan nasib baik je ada cardigan merah. Perut tak de la obvious sangat ada baby lagi, tapi ciri-ciri buncit tu ada dah. Hahaha. Eh tau tak pagi tadi saya makan Prosperity Burger pukul 4 pagi. Saya suruh Husband cari roti cheese naan sebab lapar sangat bila terbangun sebab malam terlepas dinner, boleh pulak dia pergi beli prosperity burger. Isk.

Oklah, saya rasa post ini adalah pencapaian hebat minggu ini sebab minggu lepas saya buat satu post je seminggu. Ni dah 2 hari berturut2 ada post. Cemerlang kan? Hahaha.
See you later alligator!


3 superstars:

pizlimw said...

bagusnyala husband kau.. beruntung kau dapat dia...

(kalaula bini aku mintak roti cheese nan pukul 4 pagi, tak taula apa jadi kat dia hahaha)

mariaariffbaby said...

=)
ibu ngandung..misti selera makan luar biasa skit kan..kan..kan.

nasib baik hubby u memahami

supermummy said...

pizli, dia dah tak larat dengar aku asyik merengek tak habis2..hahaha

mariaariffbaby, haha asyik lapar je ni..tu yang tensen jugak. isk.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey