Thursday, November 5, 2009

Thursday Thatcher Satchel

Semalam apabila pulang dari kerja lihatlah apa yang dijumpai..


Yay beg sudah sampai!

Hurray beg sudah sampai! Oh the above colour tu lain sikit sebab my phone camera gila sikit bila malam. The actual colour is purple. Hihi.

Oh and there's more..I got the above bag holder ke apa, dunno what u name it la and then small pouch aaanddd 10% discount card..Sorrylah tak sempat nak posing dengan beg. Lately ni bila sampai rumah memang super dead tired lepas tu pukul 10 dah tidur. Nanti saya posing dengan beg ya sebab if you upload your photos with AliceWonders bag you get to win RM10 voucher and ada pulak grand prize win a free bag of your choice. Holla!

Eh lupa nak cakap, inilah beg pertama hasil blogging job sebab beg dibeli dengan duit paypal sbb buat review untuk sponsoredreviews.com. Walaupun tak sehebat kak red dan LVnya, tapi bolehlah untuk blogger cabuk seperti saya..Hehehe.


7 superstars:

Farah said...

hehehe bag sudah sampai! tido peluk bag la ni :D

mama zharfan said...

heheh lawa beg tu...kaler purple boleh match dgn semua bj ker nanti?
anyway, i pun nak join contest alicewonders (posing dgn bag), tp kat wallpost fb tak de saper join pun so far...emm...pelik la plak...

AliceWonders said...

Hi Intan,

Thanks so much for writing about your shopping experience! ;) Hope you will love your new working bag!

To mama zharfan, yes the contest is on, but it's at the FAN page here (not the GROUP page). We are trying to move everyone to the FAN one *winks*. Link here: http://www.facebook.com/pages/AliceWonderscom/44703573360?ref=ts

supermummy said...

farah
hahaha..lebih kurang laa

mama zharfan
takpe..baju i semua lebih kurang kaler2 pink..purple..hitam..putih..kira ok la..hahah..

alicewonders
hey, thanks for dropping by! and thanks for sending the back asap too!

AliceWonders said...

No problem =) I've even helped promote your blog over at our facebook fanpage. Do have a peep!

supermummy said...

alicewonders, thank you so much for the link luv ya!

鐵火卷John said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey