Tuesday, November 10, 2009

Termengandung juga akhirnya

Terima kasih semua di atas komen-komen hebat di Facebook. Kalau nak tau kenapa ada komen-komen hebat, sebabnya adalah ini:


Sebenarnya memang saya tak expect pun. Takde pun planning apa-apa. Tapi dah rezeki, jadi saya terima je dengan gembira juga dan dengan harapan baby girl lah pulak. Haha. Patutlah akhir-akhir ni Husayn jadi hyper semacam lepas tu asyik menangis. Agaknya dia tau dah nak ada baby baru so dia jeles kot? Hahaha.

Selepas tau pregnant, bermacam-macam makanan ada atas meja saya ni ha sebab tekak dah rasa macam tak sedap.
Ha, tapi sekarang baru sedar yang manis2 macam tak syok sangat, yang masam-masam sedap sikit kat tekak. Heheh.

Oklah, doakan lah semoga semuanya baik-baik saja ya!

Eh satu lagi, jangan lupa masuk contest MS READ tu nanti boleh dapat voucher RM100 untuk shopping kat MS READ! Kalau tak tau jawapan tanyalah saya. Nanti saya kasi hint lagi hebat. Hahaha.


21 superstars:

Liza said...

yeah intan...sama2la kita bersalin tahun depan ye...menjadi jugak ajakan kita aritu..hahahaha.....(",)

Hanz said...

Tahniah Intan.Do take care & update us your pregnancies ya. :>

eynda said...

Tahniah Intan :-)
Jaga diri & kandungan baik2....

Arin said...

congrats ( eve dah wish kat FB )..
kureng2 kan le makan asam asam..kalau tekak mmg takleh go, kunyah je gula2 mentos yang masam2 tuh..

Farah said...

congrats intan! take care ok.

Anasfadilah said...

tahniah kak intan!

:))

sYaFiQa said...

tahniah...

zh-ena said...

TAHNIAH :D

Pink Mama said...

Congratulations Dear =)

glam.mama said...

Congrats!

Sitisifir10 said...

Termengandung Intan??? Ahahaha.....

um. masyitah said...

Tahniah Intan. hu hu,teringat pula insiden saya 2 tahun lalu.

nURmALa mAZLan said...

Kak Intan...
Tahniah!!! Doa kan kita ikut jejak langkah akak eh.. Kita ni je yg x termengandung² lagi..ehehehe`

liwaniel said...

tahniah

pizlimw said...

Tahniah Intan, semoga semuanya selamat.. termengandung konon...

azzamoro said...

tahniah intan.. same2la kite hadapi pregnancy phase..:) take care

MN said...

congratulations!!!

supermummy said...

thank you semua for all the sweeeeetest words! doakan lah semuanya berjalan lancar ya..

untuk nurmala, akak doakan mala pon pregnant cepat2! insya Allah ada rezeki tu..usaha tangga kejayaan! kehkeh..

Translator said...

congrates intan..

Byzura Razali said...

congrats dear...

鐵火卷John said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey