Monday, November 2, 2009

My mind is playing tricks on me

I love weekend. But I hate when I have no idea what to do on weekends.

Bosan tahap nak menangis hingga malam minggu ajak husband and Husayn pergi Tesco. Tesco pilihan adalah Tesco Mutiara Damansara yang memang penuh dengan orang di malam minggu. Macam ni lah hidup dah kahwin, kalau yang single pergi clubbing, yang dah kahwin pergi Tesco. Haha logik kah?

Husayn gembira sangat sampai boleh tertidur kat dalam trolley. Mama Husayn dengan baik hatinya suruh Husayn pilih la dia nak toys apa. Nasib baik Husayn baik hati dan tak pilih lori yang mahal2, tapi dia telah memilih untuk membeli bola di atas. Sejuk hati mama ni. Hihihi. Nak bayar pun senang hati. Cuma yang tak senang hati bila dia main bola tu dalam rumah dan sepak tinggi sampai pasu atuk pun pecah. Kehkeh.

Sorry to all who have been visiting this blog tapi tak ada update pun. Work is soo like crazy, and ada a few changes here and there, dan juga bakal dapat bos baru, which is really sucks because I love my previous boss and everything is changing so fast I can not even breath anymore. To top it off, last night sampai termimpi2 jumpa hantu, siap I jerit2 "Allah!Allah!". Ni jerit betul, bukan dalam mimpi je. Haha. Terkejut my Husband. Ha lepas tu paling best mimpi ada affair dengan orang lain pulak. Haha. Hari ni datang ofis dengan rasa bagai nak gugur jantung sebab banyak sangat benda tak settle2 dan pagi2 on the way pergi office siap race dengan Skyline kat Penchala Link. Haha.

Saya rasa seperti adrenaline junkie.


2 superstars:

Ms Lola said...

yg mimpi ada affair dgn org lain tu u jerit apa? :P

supermummy said...

ms lola..eh soalan cepu emas ni..hahah..apa pulak nak jerit. i diam2 je la. sbb rasa guilty kat husband..boleh? hahaha. lagipon i rasa hari ni dia tak baca blog ni. so takpe la kot.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey