Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Malaysian Supermummy

Dear Family/ Friends/ Readers/ Strangers,

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan juga Maaf Zahir Batin. Saya tau mesti ramai dah cuti esok kan tapi saya dengan baik hatinya akan kerja jugak esok sebab kerja masih berlambak-lambak dan saya pun sudah pening kepala. Saya dapat merasakan blog ini pun akan bercuti seminggu next week sebab saya pun akan balik kampung hari Sabtu ni. Tahun ni akan beraya di Ipoh, Taiping, Kuala Kangsar dan kawasan sewaktu dengannya. Tapi mungkin hari Rabu next week akan pulang ke kampung saya di Batu Pahat juga. Squeeee!

Saya juga ingin mengucapkan terima kasih semua yang telah baik hati melawat blog saya walaupun apa yang saya tulis kadang-kadang merepek je. Hehe. Tahun ni agak sedih sebab kerajaan Malaysia tak kasi bonus jadi guna je lah apa yang ada. Baju raya pun semua sudah settle dan baju Husayn pun dah settle, yang tinggal baju bapak Husayn je. Tapi saya suruh dia recycle je baju tahun-tahun lepas. Kehkeh. Ha yang tak settle lagi duit raya ni ha. Tengah asyik fikir nak kasi berapa. Kerajaan tak kasi bonus, duit raya pun sikit la ye? Haha.

OK lah, berhati-hati di jalan raya!


10 superstars:

mariaariffbaby said...

salam eid ramadhan.

from us
maria+ariff+ecah

JIVEBUMZ said...

selamat hari raya untuk akak sekuarga.. saya pon tgh bajet nak bagi duit raya berapa maklum la tak da bonus kan..huhuhu

NadiahKhair said...

Selamat hari raya Supermummy!!

Berhati2 ketika pulang beraya.

Dari kami sekeluarga. :)

Jade said...

Selamat Hari Raya untuk Intan n Family.. Mohon maaf kalau la ada komen2 Jade yg buat Intan terasa hati.. have fun this Eid n drive carefully ya ;p

:iBuAfiQah: said...

Selamat Hari Raya Intan N Family..
irnie pun still bekerja besok...
HAti2 memandu...
Maaf Zahir n Batin ya...

Liza said...

selamat hari raya to you too...safe travel!

atty's said...

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

Mysunshine Gift Shop said...

salam sis,
I'm asking a favor if you can post this at your blog. pledge for rumah titian ashraful rohaniah. details in my blog.

who ever balik kg to Perak/teluk intan can singgah to this home and hulur mana yg patut...

pls, pls...

zar

supermummy said...

selamat hari raya to all! dan maaf zahir batin juga..

zar, i dah postkan pasal yang u mention tu...

zh-ena said...

selamat hari raya
maaf zahir & batin

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey