Tuesday, September 15, 2009

Lady Gaga sungguh kompleks orangnya

Sorry, masih dalam mood MTV Video Music Awards.

Satu soalan untuk anda, apakah yang anda rasa jika anda terjumpa Lady Gaga di dalam lif dan dia berpakaian begini?


Mungkin Lady Gaga terlalu kompleks orangnya. Kehkeh. Tapi saya sukalah lagu-lagu dia. Ok, tapi lepas tu dalam majlis yang sama dia pakai macam ni pulak:

Saya tak tau nak cakap apa dah.

Hahaha.


10 superstars:

Ms Lola said...

Mmg kompleks! Kenapa begitu????

eynda said...

Unik la dia! :-)

Liyana said...

TinG-tOnG

zh-ena said...

tergaman tgk hehehehehe mmg di tu lain dr yg lain..tapi suka dgr lagu dia

nURmALa mAZLan said...

eeee...
seram la tgk dia ni..
macam sesuatu

Mommy Lyna said...

Hehe.

Putra Mama said...

dunia artis mesti nakkan perhatian.. tp x sanggupla nak pki smpi cenggitu.. ;)

Farah said...

saya denga die genius kan? haha ade kah org genius sebegini kompleks?

Hanz said...

genius jadi weng weng kah???

aznitaz said...

oo i pon suke lagu2 dia..tp tgok cara make up pon tau minah ni pelik skit

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey