Friday, September 11, 2009

Kuih raya yang paling disukai adalah cornflakes madu sahaja

Semalam sudah dapat kuih raya yang saya order. Tapi boleh tak terlupa yang saya ada order almond london ni? Ok tapi memang sebenarnya saya order. Sudahkah anda membeli stok kuih raya anda?
Sebenarnya saya tengah tunggu kuih cornflakes madu yang saya order sebab saya dah bercadang nak makan tu time bulan puasa ni. Bila taip perkataan cornflakes madu pon saya dah boleh rasa kesedapannya di lidah saya sebab itu adalah kuih raya favourite saya. Saya tak kisah pun kalau pergi ke rumah setiap orang di hari raya dan semua orang hidangkan cornflakes madu. Blissssss!

Oklah nak mencari ketenangan sekejap. Haha.


9 superstars:

Arin said...

arin buat honey cornflakes..mmg ramai yang suka kuih nih..ader customer arin order for raya..last wk dia call untuk re order sbb anak dia dah perabih kan..:)

Anasfadilah said...

saya juga suka cornflakes madu!

KambingBujang said...

dah order berbalang biskut raya..tp ader yg dh abs.. and ader yg separuh botol dh..xsempat nk raya.. huhu

azzamoro said...

sedapnyer. kegemaran saye jugeeee

Zuhaini said...

sedap.. gi la masak sendiri! ahaha.. adek saya pandai buat!

zh-ena said...

ena suka biskut mazolla

nURmALa mAZLan said...

kelmarin baru adik ipar kita buat..kita x reti buat biskut raya ni

m@Ri@ said...

sy pun suka giler cornflakes bermadu..best2..

supermummy said...

arin
ya ke..rajinnya membuat biskut..saya ni balik dah melepek je..hahah

anasfadilah
memang sodappp sekali!

kambingbujang
hebatnya ada yg dah habis ke..kehkeh..tp bulan puasa ni memang teringin nak macam2..

azzamoro
jomlah kita makan sama sama! kehkeh

zuhaini
suruh adik awak poskan sikit untuk saya..haa..mmg tau senang utk buat cornflakes madu ni..tapi tu la..

zh-ena
oo ya ke..

nurmala
mala..akak pon tak reti buat b iskut raya..selalu tak jadi..hahah..mmg tak berbakat langsung

maria
marilah kita makan cornflakes madu bersama!

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey