Tuesday, August 18, 2009

That picture is sort of annoying and I wonder why


I don't know why but this photo kept bugging me from yesterday. Maybe it's Waheeda sort of little celebration "yay! sudah kahwin dengan kekasih hati!"Or because Pizli messaged me and said "kau tak bengang ke tengok Waheeda?" Hahaha..For some weird reason, Waheeda's happiness is making me sick in the stomach.
Well I'm trying hard to be neutral here and I don't know exactly what happened in Akhil Hayy's first marriage so I won't comment further.
Haha. Got to go to the loo now! See ya!

By the way, pleaseeee continue to vote for me in LURVE Facebook! I'm still currently in 2nd place with 138 'likes' as of this morning. So I am hoping if you guys have Facebook, please do vote for me by becoming a fan, and then just 'like' MY LURVE AFFAIR WITH TWILIGHT video . Honestly, you don't even have to watch the video! I only need the 'like' vote. Kehkeh. If you don't have a Facebook account, go make yourself one and vote for me too so I can get my hands on that delicious Macbook Pro. Hehe.
Or if you want to add me in Facebook, you can add through my email intan_lalatz@yahoo.com
Thanks a bunch!


22 superstars:

pizli_mw said...

penipu paling hebat... kalau aku jumpa artikel dia gegila deny relationship dia dengan mamat tu memang aku paste kat sini..

Dah macam reporter pulak aku ni hahaha..

Zuhaini said...

entah la.. saya neutral.. haha :)

mama zharfan said...

dulu2 i minat si waheeda ni sbb suka tgk die kecik ajer orngyre + pakai tudung...now dah kureng lah minat sbb kisah dia dgn akhil hayy tu...

anyway... i dah vote utk ur twilligt viedo! me 139th voter!! good luck yer!!

Hanz said...

waheeda when I saw her most of the time in tube slalu gigglish & childish, memang bukan big fan dia dari dulu...but to me, orang tetap akan mengata dia rampas suami orang sebab ketara sangatlah, Encik Akhil Hayy baru je bercerai, tup-tup kawin pulak ngan now sudah jadi Puan Waheeda!

Entahlah!

Farah said...

hahaha i pon benci tgk gamba ni for no reason

~ Shariz ~ said...

what goes around comes around !

kalau dia rasa bahagia atas penderitaan org lain, then go ahead. Tapi bila tiba dia kena di batang hidung sendiri, baru dia tau seronok ke tidak :)

Funny part is, that so called Ustaz said "Semoga kami berbahagia hingga ke akhir hayat". I wonder if he said the same thing to his first (ex)wife ? ;P

precious innocent said...

tu sbb i dah kurang masuk forum cari.. kang lg sakit mata tgk gelagat artis² kita.. huhu..

nnt i promote u kat fb i lg k....

-mama emma®-

LiNda said...

saya juga menyampah !

Watie Aziz said...

alamak, i terbukak jer entry u terus rasa loya lah ..i tak tgk berita but yesterday ke umah my mum, ternampak paper kosmo & saw this two fella, terus hangin giler ....

geli btol tgk muka wahida with that action dlm all papers...

but anyway, katalah apa pun, she dont care at all! bak kata dia .."saya tak kesah pun org nak kata saya perampas..."

so kalau tuan punya badan sendiri tak peduli, nothing much we can say .. pity this lady terdesak sgt nak kawin kot sebab dah 30 agaknya ...

okinokiyo said...

oh loya ok..gembira betull kan si puan wahida hehe

syahadah said...

geli aku..klu ceriter..tuhan telah masukkan hidayah pada ana bla bla bla..pas tu gedik semcamm..sorry emo tuan umah!!

nURmALa mAZLan said...

ye la kak..
kita pon cam hangin je tgk ada satu gambar ustaz tu peluk waheeda..cam bangang je kan.. x mengaku konon waheeda tu.. dia kata dia rasa gembira sambut puasa bersama suami..dia x fikir pulak ke x-wife ustaz tu sambut puasa tanpa suami..huh!!!

ustaz pon dah pandai menipu skang..yak!!!!

zh-ena said...

sgt la menyampah

Liza said...

mmg meluat pun, even if there was something wrong with the first marriage pun, agak2 ler skit kan

ShaMytO said...

saye menyampah juge..
idak tahu mengapa..hoho
ops! no offence ye fan nya si uztaz rock+wawa ni..huhu

azzamoro said...

i punt ak suke tengok pic ni.. rase macam ape ntah.. rase macam geram..

supermummy said...

pizli
hahaha..boleh tak aku mmg expect kau yg first sekali akan comment.hahahaha

zuhaini
haha..susah jadi neutral ni..

mama zharfan
thank u for the vote! walaupon 1 like memang amat berharga!

hanz
hahaa..tu la..dulu kata takde apa2 yaaa

farah
ahahaa..betol. saya cuba tidak benci dan berfikiran positif tapi gagal..

shariz
hmm tu la..kesian jugak kat ex dia.. kalau betol la dia ada affair belakang x wife dia..

emma
thank u emma! jasamu dikenang.nnt i belanja makan..virtually! kehkeh

linda
tidak kusangka ramai juga berkongsi menyampah bila tengok..hehehe

watie
hmm tu la..dia ni dulu pernah mcm bercinta ngan org arab lah..apa la..kan..last2 laki org jugak yg dia nak

okinokiyo
betol dia mmg kelihatan gembira..tapi kegembiraan dia membuatkan saya tak nak tgk muka dia..isk

syahadah
takpe..saya pon rasa saya dah agak emo ni..kehkeh

nurmala
tu la..ustaz pon susah nak percaya sekarang..tapi mcm kawan akak cakap ustaz ni lagi byk cabaran..kehkeh..agaknya ni la cabaran ustaz akhil ni

zh-ena
betol..saya pon!

liza
haa tu la..sbb ni nampak sgt mmg betol gossip2 dulu tu

shamyto
ahaha wawa..isk..

azzamoro
kehkeh..sbb dia ada buat gaya celebrate kot..kehkeh

firahadifa said...

mmg irritating nengok gamba nie.. menyakitkan ati jer..

teringat time waheeda mengamuk ngan ex wife akil suatu masa dulu... kata macam2..cit.. poorah!!

mummy_ayu said...

ya betul..ayu pun tak berkenan tgk pic nie...getis je...but yelah jodoh di tangan tuhan...

ARIFFDA said...

saya nyampah sbb 2hari berturut2 paper letak fullpage muka diaorg ni, mcm tak de org lain nak difullpagekan


hahhaa

l i e y n said...

ada satu blog ni dia buat dialog lucah kat gambar tu...lawaks n geli kalau betul itu ke lawak nye...
tapi mmg sangat menyampah gak kat diaorang!

achee_b165 said...

aku pun cam lain mcm lg tgk pic2 diorg nie.. x leh blah beb!!

kat paper cam2 mimik muka dia.. tolonglah... eee..

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey