Tuesday, August 11, 2009

Malaslah nak cerita pasal Langkawi. Jangan lupa mengundi!

Hari ni dah malas nak cerita Langkawi boleh? Haha. Letihla, tapi sebenarnya tak ada alasan untuk letih sebab saya baru sedar dalam bulan Ogos ni saya baru masuk ofis 2 kali dan hari ni adalah hari kedua saya. Asyik bercuti sahaja. Kehkeh. Tapi nah 2 gambar Husayn Zharief ketika baru pulang dari Langkawi:

Gambar atas ni sebelum naik flight. Lebih 20 kali dia ulang cakap kepada saya "mama...tak nak sudah kan mama.." maknanya kalau tak nak naik flight sudahla tak yah naik. Sebab dia menangis bila nak naik flight. Kehkeh. Tapi sebelum naik flight baju dah comot, muka pon comot. Nasib baik saya membawa wet tissue, iaitu senjata yang paling perlu ada apabila anda mempunyai anak sebab bila-bila masa dia boleh comot ataupun mencomotkan barang-barang anda. Contohnya Husayn Zharief telah mengelap tangannya yang kotor di jeans saya. Mujurlah ada wet tissue. Kehkeh.

Yang ni bila dah sampai kat Subang. Boleh tak dia nak duduk je dalam bakul tu? Mungkin punggung tak dia tak sakit, tapi bila fikir balik dia kan pakai diapers. Kurang sikitla kot.

Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah mengundi untuk My Lurve Affair with Twilight di Facebook LURVE. Sungguh terhibur membaca komen rakan-rakan yang semuanya saya paksa mengundi. Hahaha. Jika anda ada akaun Facebook silalah mengundi saya dengan segera ya. Jasa anda amatlah di hargai! Kihkihkih. Sila ikuti langkah-langkah di bawah untuk mengundi (ni ayat dah ala-ala poster pencegahan denggi pulak. Haha)
1. Segeralah ke Facebook Lurve
2. Login ke akaun Facebook anda
3. Kalau masih belom menjadi a fan of Lurve, klik je lah butang 'Become a Fan'
4. Selepas itu scroll bawah sikit, nampak lah video My Lurve Affair with Twilight
5. Click je 'like' kat video tu (seriously, takyah tgk video tu pon takpe. saya masih tak sanggup tgk diri sendiri dalam video hingga hari ini.hahaha)

Jangan lupa tengok 8tv Quickie malam ni pukul 11.30 malam. Kalau ada rezeki, keluarlah muka yang tiba-tiba naik berjerawat malam ni. Kihkih. *berdoa agar tidak memalukan diri sendiri*

Thank you all! *muah*muah*


10 superstars:

Zuhaini said...

oh i sudah vote! ;) good luck ya! :)

zh-ena said...

ooo kena tgk mlm nie..jap ena vote utk akak erk :D

yatie chomeyl said...

ok, udah vote jugak..good luck

Chekgu BaniHassim said...

salam supermummyintan...
i did saw u on the tv rite now...
u was like a bit shy2 cat...
hehe...

congrats... :)

Chekgu BaniHassim said...

twilight die-hard-fan huh??
huhuh...

Drama Mama said...

i saw u on TV! top 3 finalist, that's cool. good luck!

p/s : ur boy sangatlah comelll

ili aqilah said...

hi, 30 times of twilight ek?
gudluck!

joegrimjow said...

waaah
masuk tv
hehe
nampak kat 8tv tadi

cippzzySHMR said...

hi!

1st time dropping by..i watch u on quickie last nite..

so pg ni saje drop by singgah2 lalu..

all d best 4 ur lurve affair..

supermummy said...

zuhaini
thanks zu!

zh-ena
vota vote..jgn tak vote..

yatie chomeyl
thank you so muchos!

chekgu
haahaha..memang sangat2 super shy..nerves gila! jgn lupa vote..tenkiusss

drama mama
thank you! vote vote please..my boy tu maybe cute tapi cerewetnya masya allah..pening!

ili aqilah
thank you! don't forget to vote!

joegrimjow
hahaha..seriously sendiri malu nak tengok!

cippzzy
thank you! please vote for me yaaa..

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey