Wednesday, July 8, 2009

Kids say the darndest things to the horror of adults

Kids ask the darndest question these days. But look what I found on Yahoo Answers!

Is there anyway i can get this popular guy to get me pregnant?

Im 14 and i think im ready to have a baby. I have the right guy to get me pregnant but he does not want to. is there anyway i can get him to have sex and poke holes in his condom with needles without him knowing.
  • 4 weeks ago

Additional Details

i want to have one before 16 coz i dont want to be an old mother, what can i do, please help

Jawapan saya seperti di bawah:
Adakah kau sudah gila (ataupun translationnya Are you out of your mind?). Saya yang sudah hampir 28 tahun ni pun kadang-kadang tak terjaga anak yang sorang ni. 14 tahun adalah umur untuk enjoy,zaman remaja riang ria, minat lelaki ok la lagi tapi janganlah sampai dah nak pregnant pulak. Dan alasan nak ada anak sebelum umur 16 adalah sangat lawak. Gwen Stefani pun ada anak dalam umur 30an, takdenya lah tuanya. Dia lagi cun ada.

Kalau nak baca yang complete kat Yahoo Answer tu, silalah ke link ni.

Tapi jawapan di bawah ni adalah jawapan favourite saya dari link tu:

no offence, but you are a complete moron if you want to get pregnant at 14. you shouldt even be having sex at 14! even though you think your ready, your NOT. my advice, wait till your AT LEAST 25. and, if your still concidering pregnancy after all of the feedback youve gotten, go check into the nearest mental health facility.

Ambik kau, complete moron terus. Haha.



12 superstars:

pizli_mw said...

Hahahaha.. Suruh budak tu cari aku kalau nak pregnant sangat.. Bodoh!!

:iBuAfiQah: said...

sungguh mengerikan budak2 sekarang niey..
kadang2 terpikir,zaman anak2 kita nnti camana la yer?
minta dijauhkan la suma yg tdk baik utk anak2 kita yer...

yatie chomeyl said...

pelik2 budak2 zmn skrg nih..ajet2 leh thn sakit time bersalin tu kot isk3x

Jade said...

hahaha.. mmg sgt s.t.u.p.i.d le.. sbb die pikir pregnant/bersalin tu best sgt ke?

ni mesti terpengaruh ngan citer JUNO

lili11 said...

Kuang kuang kuang ...

Hanz said...

Errrkkk..lidah kelu untuk berkata-kata..tapi otakku berkata:"Gilo hapo!" ;D

Mama Mia said...

That girl must be out of her mind!! Having a baby/sex at 14..

I like the Yahoo answer too.

precious innocent said...

to ayaq dah naik ateh kepala la tu.. miahaha!!!

-mama emma-

supermummy said...

pizli
hahaha apsal nak cari kau ni..kau nak tolong mempregnantkan dia ke? hahahaa. aku taula kau dulu adalah pelajar paling popular di sekolah..kehkeh

ibuafiqah
hahaha..tu la pasal..

yatie
haha betol..saya pon trauma lagi saki bersalin..walaupon c sect..hahah

jade
aah juno..hari tu tertgk sekali kat astro..tapi tgk sikit je la..kehkeh

lili11
haha..

hanz
hahaa..bagus kan planning budak ni..hahah

mama mia
haha tu la..kelakar sbb ada jugak org tanya soalan mcm ni

emma
hahahahah

pizli_mw said...

intan, haah biar aku pregnantkan kalau nak sngt..

aku sekolah semua lelaki.. popular pun tak guna.. hahaha... takde faedah langsung..

Watie Aziz said...

hhahhahaa....so lawak lah ini entry ..gilos hapa?

Zuhaini said...

hehe :) so funny.. :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey