Friday, June 26, 2009

Baru tau yang Michael jackson dah mati

Betullah rambut Husayn Zharief ni macam Samy Vellu. Haha.

Saya cuti hari ni. Hoorey!

Dan baru juga tau Michael Jackson dah mati.



6 superstars:

precious innocent said...

jgn lupa lak pasal farah fawcett..

-mama emma-

nURmALa mAZLan said...

kita pon baru dapat email pasal jacko pagi tadi.. dia meninggal dalam islam la kan kak? dgr cerita farah fawcett pon meninggal kan?

Hanz said...

Hah! Farah fawcett yg suka buat pouty lip tu pun dah tiada?

Hemm...I dengar frm my hubby this morning after his site visit..xder rasa apa-apa pun coz I suka lagu Michael Jackson bukan orangnyer. Tapi masa Heath Ledger punyer news, ada rasa menusuk kalbu sikit2 coz minat ngan actor ni... :P

Zuhaini said...

erm.. cuti..? best nya.. gi tgk transformers ka..? hihih :)

supermummy said...

emma
haa aah..tapi dia mati dulu kan dari michael jackson..hehhe

mala
haa..tak sure la pulak islam ke tak..

hanz
haah farah fawcett sudah r.i.p.
betol2 time heath ledger tu shocking juga..sbb suka sgt dia dalam 10 things i hate about you dgn the patriot!

zuhaini
takla..duduk rumah je..sambil tensen pikir pasal kereta ni ha..haha

Uncle Lee said...

Hello Supermummy, love your humor.
That fellow Samy Vellu still around? Ha ha.

You got a cute baby there.
You have fun and keep a song in your heart, Lee.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey