Wednesday, April 1, 2009

Jalan jam pun tak per

Ini adalah benda yang menyebabkan saya tak kisah walau jam lama mana pun

MP3 Modulator!

Cucukkan saja di tempat cucuh rokok di kereta anda dan masukkan thumb drive. Tapi thumb drive tu kenalah ada mp3, janganlah pulak letak file Microsoft Word dan berharap file Microsoft Word akan menyanyi lagu Beyonce pulak. Akhir sekali nyanyilah lagu favourite anda!

HanyaRM27 belilah di Tesco! OKlah nak cepat ada Perhimpunan Bulanan kena nyanyi lagu Negaraku. Isk.



10 superstars:

DYLA said...

heheh.

saya pun pakai mende tu... nak buat mcm ne sbb radio kete takde tmpt cucuk usb. so pakaila modulator ni

l i e y n said...

jalan kat kuantan susah nak jam...tak sempat pun nak dengar lagu...

supermummy said...

dyla
haa syiok kn..kehkeh

lieyn
ooo bestnya susah nak jam..kat sini hujan sikit jam, tak hujan pon jam..tekanan! haha

Zuhaini said...

oh.. ini benda alahnya...

(ni nak kena trasfer lagu masuk ke dalam modulator tu la kan..?) :)

ARIFFDA said...

info yg bagus...RM27 ek???

Anasfadilah said...

eh ok lah harga dia...bagus ni,boleh pasang minus one sambil nyanyi...boleh gitu

Liyana said...

hmmm...biasanya tak dapat nk dgr lagu...maklumla ada DJ mizan yg suka menekan butang2 di radio itu sehingga kan mama nya lebih rela off trus itu radio

Zanna_MamaBatrice said...

mmg x boring ler kalu ada peneman...
kalu x pun.....layan jer radio..keh keh keh

Zanna_MamaBatrice said...

opppss
murah jer rupanyer....

precious innocent said...

hari tu mcm nak beli... tp ttiba hubby kata xyah... pikir2 balik.. nak kene beli nie.. sbb mp3 pun beratus2... kat keta lak xdak mp3 player... huhu

-mama emma-

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey