Sunday, December 28, 2008


Guess what is the above picture? That is a love bite courtesy of husband Husayn! He was really mad at Husband for not letting him play with the water, and Husband passed him to me. So I dukung him and he ended up biting my arm! Ouch! And yesterday this baby of mine also happened to bite his 4 year old uncle's nose until it turned purple! Kesian kan? I have used the "NO!" method and membebel method or marah him, but he still keep on doing it. What should I do now? Helppp..

p/s: somebody said kasi je dia rasa cili kat mulut dia so he won't bite other people again, but guess what Husayn sometimes like his food spicy!




7 superstars:

Zuhaini said...

hehe.. sama la ngan saya.. semalam time saya dukung alia, tak semena-mena dia gigit saya punya tulang klavikal! erm.. saya panggil tulang selangka.. haha) sakit ya amat..

:iBuAfiQah: said...

lebamnya husayn gigit yerr..
geram betul2 tuh namanya...

Yatie said...

kalau i.. i cubit jer...
yatie, sawanila.com

Dee said...

salam kenal..dh lama jd silent reader u..

ur son suka geget mcm my daughters gak..tp i rasa lama2 dia akan stop sendiri..mcm my 1st daughter dulu dia suka meludah..i boh cili api kat mulut dia..x serik gak..tp bila lama2 i x lyn..elok je dia stop..

supermummy said...

zu
haha..tu la..mcm husayn ni dia peluk2 saya pastu tiba2 dia geram dia main gigit je..isk

ibuafiqah
haha tu la..dia sentaisa geram kot

yatie
haa..dah cubit dah! tapi dia muka selamba dek je..geram sungguh..

dee
ooo ya ke..ur son umur berapa ya dia stop? haha..masalahnya my son ni bukan i je yg dia gigit. budak2 tak kenal ke sapa2 pon dia main gigit je..bahaya betol..isk

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha
sure sakit kan
dah selalu jadi mangsa anak dara I tu...hu hu hu

Zanna_MamaBatrice said...

mmm
sesekali husyan pun nak tinggalkan jejak kat mummy dia gark

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey