Friday, November 14, 2008

Amazing Blog Friday: Cadarshop.com

I have never bought any bedspread or cadar online, and I haven't really encounter a bedspread online shop before, but somehow I stumbled upon Cadarshop.com. This online shop is the heaven for all bedspreads! From comforters, king size bedspread, kids, even bedspreads specially for your wedding day are available here.

Based at Kajang and 100% purely home business, Mawaddah is a 28 years old entrepreneur. I have managed to catch up with her and here's your chance to get to know her better!

Can you tell me more about yourself?
Name: Puan Siti Noorhafezah Binti Maarop aka Mawaddah
Age: 28 years old
Location: Sungai Chua, Kajang, Selangor.

Mawaddah with husband and two adorable kids!

When did you start your online shop?
Officially using domain www.cadarshop.com in February 2007. Before that (starting November 2006), i'm using free blog: www.cadarcollection.wordpress.com

What drive you to start your business online?
Honestly, inspirasi saya untuk memulakan biz online adalah dari kejayaan suami saya...dari situ, saya nampak internet ni betul-betul boleh buat duit. thanx a million to him! Lagipun, saya memang dah biasa menggunakan internet dan mempunyai sedikit pengetahuan untuk membuat web, jadi saya fikir inilah masanya saya memulakan biz online sendiri. Another reason: mencari kepuasan bekerja dalam bidang yang diminati...

Are you doing online business full time or is this only for side income?
At first, for side income..turn to full time after giving birth my 2nd child.. :-)

What do you think is your best product?
Cadar pengantin & cadar bajet (below RM100)...saya rasa ini kerana bakal pengantin boleh memilih pelbagai jenis cadar yang sesuai untuk perkahwinan yang merangkumi cadar jacquard, cadar bersulam dan cadar pengantin (free tabir dan pelmet)...harganya pula amat berpatutan...bermula RM100 ke atas...
Cream bedspread for the beautiful bride @ Cadarshop!

Do you have a physical shop ?
No. its a 100% home based business....i turned a room at my house into display corner of sample product...if customers want to see the sample products, they can come to my house, but most of my customers/web visitors think that I really have a physical shop...:-)

How do you promote your business?
90% online: website, forum, banner advertisement, link exchange, forum/email signature, free directory etc...10% offline: biz card, mouth to mouth marketing...

Which part of Malaysia or the world does your customers come from?
All part of Malaysia: Semenanjung, Sabah & Sarawak...we also received orders from Brunei, Singapore, Indonesia.



What makes your online shop different than other shops?
Cadarshop.com lebih tertumpu pada produk cadar dari pelbagai jenis katalog. Jadi, pelanggan mempunyai lebih banyak pilihan dari segi corak dan jenis. Selain itu, kami juga menjual produk sampingan iaitu langsir siap dan pelbagai jenis home decoration unik seperti tudung saji lace, tirai pintu kristal, sarung mesin basuh pun ada!

Cute bears for the cute little princess!

Any tips or advice for new or budding women entrepreneurs out there?
Jika anda betul-betul berminat untuk memulakan perniagaan internet, mulakan dengan APA YANG ANDA ADA DAN TAHU. Sebagai contoh, jika kurang modal, anda boleh mula dengan satu produk dahulu. Jika tidak tahu membuat website, anda boleh guna blog/fotopages percuma dahulu.

Kunci pada kejayaan internet biz (secara amnya apa2 perniagaan sekalipun) ialah PEMASARAN/MARKETING/PROMOSI ...jadi, cubalah cipta identiti sendiri dengan memiliki nama domain yang sesuai. Nama domain ni ibarat nama kedai (brand) di dunia realiti. Contoh: PnAnn dan WanitaMelayu.com! (err..ada yang tak kenal PnAnn? ;-) )

Jangan mudah putus asa! Sentiasa menambah ilmu dari masa ke semasa. Setiap kali dapat ilmu baru, terus aplikasikannya kerana bimbang jika ditangguh, ilmu itu akan hilang begitu sahaja. Rugi! *Peringatan buat diri saya juga*

The best part is, all Malaysian Supermummy readers are entitled for a
10% discount for purchased over RM100 (exclude postage) @ www.cadarshop.com!

Here's how..

1. Order through email: hafezah@cadarshop.com (give the product code, name, address and phone no. )
2. Don't forget to state CODE: MalaysianSuperMummy to redeem the 10% discount
3. Cadarshop.com will inform the price after discount

And remember, this offer valid until 31st December 2008! My heartfelt thanks to Mawaddah for the interview and for the discount of course! To Mawaddah, you have been awarded this to be included at you site!


6 superstars:

Nurmala said...

wah...
promote nampak kak.
hehehe

precious innocent said...

kalau bilik ada econ, sedap la pakai cadar pesen nie...

-mama emma-

Zanna_MamaBatrice said...

bila nak beli cadar baru nie erk..
he he he
zana suka yg fitted...x suka yg ada ropol2....cam semak jer nengok

handy said...

banyaknya penyamaran..tipu helah dunia yekk

鐵火卷John said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

shopping blog said...

The curve of pandora jewelry the end of the ironing board to Pandora charms act as the shoulder. Now, mist pandora bracelets and charms the shirt with your spray bottle and then buy Pandora you start ironing over the front of the discount pandora bracelets shirt. When you approach the part of Pandora necklace the shirt that has the buttons on the pandora necklace beads edges, you pull the bottom part of the shirt taught and then work against Pandora necklace sale the direction you are pulling at with the iron. Next you will then proceed to pull the shoulder taught by cheap pandora charms once again pulling the end of the shirt so that you can iron the front of the shirt where your pectoral muscles would be.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey